ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΕΙΣ – ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ
ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΕΙΣ – ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ
ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ
ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΝΑΠΕΔΩΝ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΝΑΠΕΔΩΝ
Slider

 

ΕΠΙΣΚΕΥΗ- ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ ΕΠΙΠΛΩΝ

Πέρασαν χρόνια από την αγορά του σαλονιού σας και χρειάζεστε μια αλλαγή που όμως δεν θα σας κοστίσει πολλά;

Υπάρχουν φθορές από τη χρήση στα υφάσματα των αγαπημένων σας επίπλων;

Κρατώντας το σκελετό ίδιο και αλλάζοντας το ύφασμα μπορείτε να ανανεώσετε το χώρο και τη διάθεσή σας γρήγορα και κυρίως οικονομικά.

 

 

Εκτός από τα υφάσματα αλλάζουμε και τα εσωτερικά υλικά τους (γεμίσεις μαξιλαριών, ιμάντες, κλπ) για να εξασφαλίσουμε πως θα τα κρατήσετε για πολλά χρόνια ακόμα.

Αναλαμβάνουμε να αλλάξουμε τα υφάσματα και δέρματα σε Καναπέδες-Ανάκλιντρα-Πολυθρόνες-Καρέκλες-Μπερζέρες-Κρεβάτια ντυμένα -Σκαμπό-Ταμπουρέ καθώς και πάσης φύσεως έπιπλα.

ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ

Αναπαλαίωση είναι η διαδικασία που επαναφέρει ένα παλιό έπιπλο σε καινούργιο.

Αρχικά αποκαθιστούμε τις φθορές του επίπλου & στη συνέχεια το έπιπλο βάφεται, ώστε να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση ή να του δοθεί νέα όψη.

Στάδια αναπαλαίωσης επίπλων

Αναλαμβάνουμε όλα τα στάδια αναπαλαίωσης ξύλινων επίπλων: Αναπαλαίωση ξύλου (επισκευή φθορών, τρίψιμο, κωλύματα καπλαμάδων, αντικατάσταση σάπιων ξύλων, προεργασία βερνικιών, φινίρισμα με ανανέωση ή αλλαγή χρώματος)

 

Αλλαγή ταπετσαρίας επίπλου Κατά την αναπαλαίωση εφαρμόζουμε στα έπιπλα εξειδικευμένες τεχνικές βαφής ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα: λουστράρισμα, λάκες, χειροποίητες πατίνες, ντεκαπέ, ειδικές βαφές ξύλου.

 

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΩΝ

Το «παλιό έπιπλο χρειάζεται επισκευή; χρειάζεται νέο λούστρο; χρειάζεται να απαλλαγούμε από το σαράκι;

πρέπει να αλλάξουμε απόχρωση;

Για όλες τις ερωτήσεις έχουμε λύσεις.

H πολυετής παρουσία μας στο χώρο του επίπλου, μπορεί να βρει τον τρόπο για την καλύτερη και πιο οικονομική συντήρηση της ιδιοκτηρίας σας.

 

Λεπτομερή ανάλυση των προβλημάτων και προσεκτική αντιμετώπιση - θεραπεία με σκοπό την καλύτερη συντήρηση ενάντια στο χρόνο.

 

ΛΟΥΣΤΡΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΒΑΦΗ ΕΠΙΠΛΩΝ

Το Λούστρο είναι το «δέρμα» του ξύλου, το οποίο θα πρέπει συγχρόνως να προστατεύει, να αναδεικνύει επιθυμητά χαρακτηριστικά του ξύλου και τέλος να ισορροπεί αισθητικά με την υπόλοιποι επίπλωση.

Decape, διαφανές, εμποτισμού, συνθετικά, βιο-διασπώμενα, γομαλάκες, μην διστάσετε να ρωτήσετε .

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ

Φτιάχνουμε τα έπιπλα που θέλετε στις διαστάσεις που θέλετε.

Όλα μας τα έπιπλα είναι χειροποίητα.

Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να τα φτιάξουμε εξ’αρχής στις διαστάσεις που σας εξυπηρετούν χωρίς να χάσετε πολύτιμο χώρο. Αν έχετε δει κάποιο σχέδιο που σας αρέσει, μπορούμε να το πραγματοποιήσουμε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και τις δυνατότητες του χώρου σας.

Μετά τις απαραίτητες μετρήσεις που γίνονται από το εξειδικευμένο προσωπικό μας, περνάμε στον τελικό σχεδιασμό του επίπλου και στην επιλογή των υλικών.

Με αυτόν τον τρόπο, το αποτέλεσμα θα είναι απολύτως προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες και θα είστε σίγουροι για την ποιότητά του και τη διάρκειά του στο χρόνο

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ

Αναλαμβάνουμε τη συντήρηση του παλαιού σας επίπλου.

Προσεκτική μεταχείριση, σεβασμό στην ιστορία και στο χρόνο, διέπουν την εργασία που θα γίνει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Επιπλα Σαλονιου

Γωνιακοί, διθέσιοι & τριθέσιοι καναπέδες,
καναπέδες κρεβάτια, πολυθρόνες.

κατόπιν παραγγελίας

Υφάσματα

για καναπέδες, καρέκλες κλπ..

κατόπιν παραγγελίας

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία για να καλύψουμε την ανάγκη σας γρήγορα και εγγυημένα.

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

“Για τη δική σας εξυπηρέτηση στείλτε μας τη φωτογραφία του προϊόντος και θα σας απαντήσουμε για το χρόνο και το κόστος επισκευής του άμεσα και υπεύθυνα.”